Voor glaszetten schakelt u Schildersbedrijf Mahr in

Is er een raampje gesneuveld bij u thuis? Gaat u met uw bedrijf over op veiligheidsglas? Voor alle vormen van glaszetten kunt u bij Schildersbedrijf Mahr terecht. Wij snijden uw ruiten of vervangende glazen op maat en zorgen voor een zorgvuldige plaatsing.


Vraag meteen een scherpe offerte aan of laat u deskundig adviseren.

Contact opnemen

Ruit kapot?

Het komt in ieder huishouden weleens voor: er sneuvelt een ruitje. Of het nu in de badkamer is of in de voordeur, u wilt het snel gerepareerd hebben. Vraag direct een offerte aan bij een ervaren glaszetter. Wij begrijpen hoe vervelend het is en daarom krijgt u snel antwoord. We sturen een medewerker langs om de maten op te nemen en prepareren de ruit. Wij hebben dan al een afspraak met u gemaakt over het zetten van het glas. Door deze efficiënte werkwijze blijft u niet lang zitten met de glasschade.

Dubbel glas of isolatieglas

Warmtewerend glas houdt de warmte die wordt gegenereerd door verwarming in de kamer en in het gebouw. Daarmee verhoogt u niet alleen uw wooncomfort, het levert ook een flink voordeel in de energiekosten op. Met de geplande stijging van de gasprijzen verdient u daar op jaarbasis een aardig bedrag mee terug. Kiest u er ook voor om uw ramen te vervangen door dubbelglas of isolatieglas? Bij Schildersbedrijf Mahr krijgt u alle informatie en advies die u nodig heeft om uw beslissing te nemen. Wij leggen een scherpe offerte bij u neer en plaatsen het glas vakkundig en secuur. Uw raamkozijn hoeft niet vervangen te worden.

Veiligheidsglas

De term veiligheidsglas is op verschillende manieren te interpreteren. Wilt u glas met een speciaal breukgedrag dat de kans op letsel vermindert? Of wilt u inbraakwerend glas om uw eigendommen te beveiligen? In beide gevallen geven wij advies op maat en zorgen we voor een juiste plaatsing. We komen graag bij u langs om de situatie met vakkundige ogen te beoordelen. Maak snel een afspraak met onze specialist.