De vakkundige stukadoor in regio Amsterdam

Een stukadoor maakt uw wanden en plafonds egaal waardoor u ze kunt schilden of behangen. Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk met diverse voor- en nadelen.

  • Spackspuitwerk is goedkoop en snel aan te brengen. Maar u dient wel alles af te dekken en de structuurkeuze is beperkt.
  • Behangklaar stuken is goedkoper dan sausklaar stuken en uw wandbekleding gaat langer mee. Het is echter niet geschikt voor schilderwerk.
  • Sausklaar stuken geeft een strakke uitstraling aan uw muur of plafond. Het is de perfecte ondergrond voor tegels, behang en muurverf. Nadeel: er gaan aanmerkelijk meer uren in zitten dan bij de andere opties.
  • Sierpleister is een vorm die vooral draait om de structuur. Het zorgt voor een fraaie, decoratieve look. De kleur die u kiest, wordt meteen aangebracht. Klein nadeel is dat beschadigingen in de structuur lastig te repareren zijn.

Wilt u deskundig advies aan huis? Neem dan contact met ons op. 

Contact opnemen

Welke vorm van stucwerk kiest u? Als u er zelf niet helemaal uitkomt, laten wij een specialist langskomen die uw wensen met u bespreekt. Hij schetst de mogelijkheden en geeft ter plaatse een prijsindicatie aan de hand van het aantal vierkante meters. Maar met alleen de prijs bent u nog niet geholpen. U wilt ook weten hoelang de stukadoor bezig is en wanneer de klus ingepland kan worden. Bij goed vakmanschap hoort wat ons betreft een prettige en heldere manier van communiceren. We zetten alle afspraken op papier en u kunt ons tussentijds altijd bellen, mailen of appen met vragen of opmerkingen. De uiteindelijke beslissing neemt u uiteraard zelf en als u bij nader inzien kiest voor een andere oplossing, dan bent u ons niets verplicht.

DESKUNDIG ADVIES AANVRAGEN