Onderhoud en renovatie van uw vastgoed in Amsterdam

Schildersbedrijf Mahr is allang niet meer alleen een schildersbedrijf. Ons veelzijdige team houdt zich ook bezig met onderhoud en renovatie van vastgoed. U kunt bij ons terecht voor reparatieverzoeken, woningonderhoud, storingen, woningschouw en schadeafhandeling. Wij werken voor huiseigenaren, maar ook voor verhuurders en beleggers. U stelt met ons een onderhoudsplan op of dient periodieke verzoeken in.


Wilt u gebruikmaken van het vakmanschap dat wij in huis hebben? Neem dan gerust contact met ons op. 

CONTACT OPNEMEN

Samen een onderhoudsplan opstellen

Om een pand zijn waarde te laten behouden, is goed onderhoud van belang. Wij werken samen met huiseigenaren en verhuurders bij het opstellen van een realistisch onderhoudsplan. Het is een uitdaging om kwaliteit te leveren tegen zo laag mogelijke kosten. Periodiek lopen we alle punten uit dit plan na en repareren we kleine gebreken. Groot onderhoud en schilderwerk wordt afzonderlijk met u besproken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de staat van het pand van u over.

Renovatie tijdig aanpakken

Bij renovatie is het van belang dat u niet te lang wacht met het inschakelen van een specialist. Het risico op houtrot, achterstallig schilderwerk en afbrokkelende muren wordt groter, maar bij snel ingrijpen blijven de kosten binnen de perken. Wij renoveren complete woningen, maar het is ook mogelijk om alleen de keuken of een deel van het pand te laten opknappen. We zijn de renovatiespecialist van Amsterdam en omstreken.

Uw vastgoed consequent onderhouden en tijdig renoveren levert zowel waardebehoud als wooncomfort op. Laat ons hierbij uw ogen en oren zijn.