Professioneel schilderen en behangen in Amsterdam

Voor zowel projecten binnenshuis als buitenshuis kunt u een erkende schilder inschakelen. De veelzijdigheid van Schildersbedrijf Mahr uit Amsterdam is daarbij een groot voordeel. Wij kunnen grote projecten aannemen, maar nemen met hetzelfde enthousiasme een kleine klus aan. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact opnemen

Huisschilder

Schilderen is een tijdrovende en secure bezigheid. Soms is de verleiding groot om het ‘effe’ zelf te doen. Dat is ook een goede optie wanneer u over veel tijd beschikt en uw eisen niet te hoog zijn. Het voordeel van het inschakelen van een vakkundige huisschilder laat zich echter raden: u zit niet lang in de rommel, er gebeuren minder ‘ongelukjes’ en het resultaat is vrijwel zeker strakker en frisser.

Behangwerk: strak en duurzaam

Behangen is een klus die beter en sneller gaat naarmate je het vaker doet. Professionele behangers werken razendsnel en zorgen voor een duurzaam resultaat. Of het nu om glasvezelbehang gaat of om het naadloos aanbrengen van uw fotobehang. Met mooi behang in huis brengt u sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Een dagje Schildersbedrijf Mahr over de vloer doet wonderen!

Schilderen binnen en buiten

Schildersbedrijf Mahr is niet alleen in te zetten voor uw binnenschilderwerk. Ook voor buitenklussen staan wij graag voor u klaar. Schilderwerk binnen kan gedurende het hele jaar. Voor buitenschilderwerk zijn we afhankelijk van het weer en de temperatuur. Al hebben we alternatieve methodes om de klus ook bij mindere weersomstandigheden op tijd af te krijgen. 

Schildersklussen in de winter

De winter is een uitstekende periode om binnenshuis te schilderen. Door het ruimere aanbod aan schilders in de maanden november t/m maart profiteert u van een gereduceerd tarief. Geef uw huis van binnen een flinke schilderbeurt, dan bent u helemaal klaar voor het voorjaar. Frisse kleuren en een strak design dragen bij aan een heerlijk lentegevoel.

MELD UW SCHILDERKLUS AAN